Prezentare Bune practici

COMUNICAT DE PRESĂ - 6 mai 2020

COMUNICAT DE PRESĂ


        COOPERATIVA AGRICOLA TINERII FERMIERI GAL ECB anunţă implementarea proiectului „Promovarea şi dezvoltarea Cooperativei Agricole Tinerii Fermieri ECB".
       Contractul de finanţare cu nr. C1920164X105521006056 fost semnat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale -România în data de 13.11.2019.

             Valoarea totală eligibilă a proiectului este de: 124.986,46 lei

         Obiectul general al proiectului este crearea şi dezvoltarea unui parteneriat pentru valorificarea produselor la preţuri superioare şi vânzarea acestora către consumatorii finali.
        Acest proiect vizează, în principal, vânzarea produselor agricole -legume proaspete către familii din aria teritorială a GAL ECOUL CÂMPIEI BUZĂULUI, dar şi din municipiul Buzău.
        Informaţii suplimentare se pot afla la telefon 0769.516.628 sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

       COMUNICATUL AICI

Cauta in site

roenfrdeites

GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA „Ecoul Campiei Buzaului”
Proiect finanţat în cadrul „Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020” Măsura M19 - LEADER
Submasura 19.4 - „Sprijin pentru cheltuieli de functionare si animare”

Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web.